Кам’янець-Подільський фаховий коледж
індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

КАВА І КОХАННЯ

1-3 травня у нашому місті відбулося відкриття туристичного сезону під гаслом «Фестеваль єдності». Під час проведення фестивалю було встановлено два рекорди України: найбільша турка України  та найдовша дитяча «Street Art Gallery».

Більше 4 тис. дитячих малюнків – 1км. 300 м. завдовшки від від Турецького мосту до Новопланівського прикрасили вулиці міста. Також було зварино 333 літри турецької кави. Це число досить знакове для міста, адже саме таку кількість років тому в Кам’янці було відкрито першу кав’ярню.

Під час проведення фестивалю студенти спеціальності «Готельне обслуговування» групи ГО – 121 брали активну участь. Дівчата-циганки ворожили на кавовій гущі. Найсмішніші фотографії ставили з хлопцями-кавовими зернятами. На Польському ринку студенти роздавали безкоштовну каву з велетенської турки та ще й з 100 кг тортом.

Але на цьому участь у фестивалі ІІ курсу не обмежилась. Відділ молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради провів конкурс-фотосушка під назвою «КАВА І КОХАННЯ». У конкурсі взяли участь ВНЗ І-ІІ рівня акредитації нашого міста. Кам’янець-Подільський індустріальний коледж представляли групи різних спеціальностей, але найкращою фотографією було визнано фото “Кавовий ранок” студентів групи ГО – 121: Майданюка Віталія та Розгонюк Вікторії. Одже, вітаємо переможців з І місцем.

  

  

Куратор ГО – 121 Якимчук І.Л.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *