Кам’янець-Подільський фаховий коледж
індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

ІІ етап проекту «5 хвилин рятує життя»

З 3.11 по 9.11.2016 року у м. Кам’янець-Подільський, за підтримки Міністерств освіти Польщі та України, відбувся другий етап реалізації міжнародного проекту «5 хвилин рятує життя». В рамках даного проекту студенти Кам’янець-Подільського індустріального коледжу та партнерського і дружнього Комплексу політехнічних шкіл (м. Глогув, Республіка Польща) відвідали міські школи (ЗОШ №5, ЗОШ №13, ЗОШ №14), де передавали маленьким першокласникам і другокласникам навики надання першої невідкладної допомоги у випадку отримання опіків, травм, чи різноманітних пошкоджень.


Маємо надію, що ті знання, які отримали наші підопічні їм ніколи не доведеться застосувати на практиці. А також хочемо щиро подякувати всій координаційній польсько-українській групі, вчителям які так гостинно прийняли нас у школах, директорам вищезгаданих шкіл, лікарям «швидкої» за лекцію для студентів.
Особливу вдячність за всебічну підтримку в організації проекту хочеться висловити начальнику управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради Старченко С.В., начальнику управління охорони здоров’я Пливанюку Ю.В, начальнику Кам’янець-Подільського державного пожежно-рятувального загону №2 Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій обл. Іванюку О.В., і звичайно Наталії Українець та Лілії Шкирі. (Департамент гуманітарної політики підтримує нашу співпрацю з польськими партнерами всі 6 років.)