Кам’янець-Подільський фаховий коледж
індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

Медичне обслуговування в коледжі в умовах пандемії

Адміністрація коледжу в 2020 році провела значну роботу по запобіганню поширення коронавірусу COVID-19 серед учасників освітнього процесу.

Головним досягненням адміністрації в 2020 році стало створення нового медичного пункту та ізолятора в навчальному корпусі. Вхід в медичний пункт відокремлений від начальних приміщень ( що є доцільним в умовах пандемії).
В гуртожитку №2 проведено ремонт медичного пункту здоров’я. У медпункті загальною площею 80 м2 є усі необхідні приміщення: кабінет приймання хворих, фізкабінет, маніпуляційна, кабінет функціональної діагностики та ізолятори, оснащені відповідно до вимог в умовах пандемії.
Кожен медпункт оснащений безконтактними термометрами (пірометрами), пульсоксіметрами, бактерицидними лампами та іншими лікарськими засобами для надання медичної допомого в тому числі під час пандемії.
На вхідних дверях коледжу і гуртожитків обладнані місця з дезінфікуючими засобами та роз’яснювальними плакатами. Кожного дня медсестра веде просвітницьку роботу серед студентів, викладачів та працівників по профілактиці коронавірусу.
Медичний працівник та чергова служба забезпечені захисними щитками.
Крім того, з метою запобігання поширенню інфекції серед студентів, викладачів та працівників коледжу придбано усі необхідні засоби захисту: захисні маски, захисні окуляри, одноразові рукавички, рідке мило, електросушарки, дезінфікуючі розчини для обробки рук, дезінфікуючі розчини для обробки поверхонь, контейнери для утилізації масок і рукавичок.