Кам’янець-Подільський фаховий коледж
індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

Волейбольне дербі 2013

6 березня 2013 року відбулося волейбольне дербі присвячене 50-й річниці спортивного клубу «Індустрія». В змаганнях прийняли участь команди «Гірник» (чемпіон коледжу 2011-2012 н.р.) і  команда «Землевпорядник» (чемпіон коледжу 2012-2013 н.р.). Зустріч проходила напружено та драматично так, як за одну та  другу команду грали  збірники коледжу, (чемпіони міста серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації) обидві зберігали шанси на перемогу.

У напруженій боротьбі першої партії з рахунком 26:24 виграла команда «Землевпорядник», а другу партію з рахунком 25:19 виграла команда «Гірник», 3 партію з рахунком 25:22 виграє команда «Землевпорядник». У четвертій партії ініціативою заволоділи гірники розгромивши землевпорядників з рахунком 25:5. При рахунку 2:2 по партіях вирішальною стала 5 партія, у якій гірники володіли ініціативою, а в кінцевому результаті з рахунком 15:12 перемогу святкували землевпорядники.

Гравці та команди «Гірник» нагороджені грамотами, а переможець змагань команда «Землевпорядник» грамотами та кубком спортивного клубу «Індустрія» з рук директора коледжу Недошитка М.І.

Суддівською колегією було визначено кращих гравців змагань ними стали Батюк Володимир з команди «Гірник» та Чернявський Олександр з команди «Землевпорядник».

Змагання були організовані цикловою комісією фізичного  виховання та Захисту Вітчизни, спортивним клубом «Індустрія».(Сергій Балан)

 Керівник фізичного виховання Покотильський С.Ю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *