Кам’янець-Подільський фаховий коледж
індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

Молодь Індустрії вшанувала Великого Кобзаря!

Щороку в березневі дні усе прогресивне людство вшановує Генія і Пророка, який став символом України – Тараса Григоровича Шевченка

Минають роки і століття, відходять у небуття покоління, та генії не вмирають. Так, в Кам’янець-Подільському індустріальному коледжі відбулося літературно-мистецьке свято «Свіча, запалена від серця» З вітальним словом до учасників зібрання звернувся викладач гірничих дисциплін, ветеран коледжу та палкий шанувальник  творчості Кобзаря Михайло Іванович Григорчук. Геніальне Тарасове слово своєю полум’яністю торкнулося душі усіх присутніх. Учасники свята з душею читали вірші Шевченка, підготували чудову інсценівку про дитинство Тараса. Під час урочистостей було вдало підібрано відеоряд, з якого глядачі мали змогу більше дізнатися про життя та творчість Тараса Шевченка. Та справжнім апофеозом стало завершення свята, коли всі учасники та присутні взялися за руки, піднесли з’єднані руки вгору і сказали: «Гуртом ми сильні і безпечні!»

Читаймо Шевченка, повертаймося до нього не лише в ювілей і згадаймо сьогодні одвічний заклик Пророка, як знамено єднання: “Обніміться ж, брати мої, молю вас, благаю!”

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *