Кам’янець-Подільський фаховий коледж
індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

Зустріч випускників

10 років – це зовсім маленький період життя. Але колишнім студентам без упину хотілося ділитися своїми спогадами про студентські роки, розповідати про особисте життя, про свої здобутки. Щирі слова подяки вони висловлювали своїм викладачам, куратору, адміністрації навчального закладу.

6 лютого 2015 року відбулася у нашому навчальному закладі зустріч випускників економічного відділення, спеціальності «Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах» 2005 року. Атмосфера справді була незабутньою. За 10 років за плечима уже є багато прожитого, побаченого, почутого і набутого. Серед випускників є менеджери в готелях, приватні підприємці, мами трьох дітей, продавці і навіть адвокат. Четверо випускників проживають і працюють за кордоном, двоє в столиці нашої держави – Києві. Радує, що всі вони самодостатні і реалізовані в житті люди. Але в цей день кожен із присутніх випускників став на 10 років молодшим, думками повернувся в безтурботну юність. В 2005 році дипломи молодшого спеціаліста отримали 22 випускники. На зустріч прийшли 11 чоловік.

     

     

Завідувач економічного відділення Пономарчук Н.С. влаштувала екскурсію в музей коледжу, де випускники з ностальгією розглядали свої фотокартки з студентських років і залишили свої побажання у книзі відгуків. А потім Наталя Степанівна влаштувала їм чудову фотосесію у стінах коледжу. В кабінеті англійської мови, де в свій час в них проходила найбільша кількість пар, вони згадали ази англійської мови і незабутні уроки з Чорною Т.А. В кабінеті №47, який був їх рідною аудиторією, куратор Криворучко Н.Л. провела невеличку виховну годину, під час якої згадали і курйозні, і найкращі моменти юності.

Зустріч випускників – це чудова нагода повернути час назад і знову сісти за студентську парту із своїми одногрупниками, пригадати все те яскраве, що називають студентським життям. Адже юнацькі роки – неповторні.

Однією із добрих традицій нашого коледжу вже давно є традиція зустрічати своїх випускників у теплій, щирій атмосфері в стінах рідної Індустрії.

 

 

Куратор групи: Криворучко Н.Л.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *