Кам’янець-Подільський фаховий коледж
індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

Волейбол серед відділень

8-9 грудня 2015 року відбулися змагання з волейболу серед команд навчальних відділень Кам’янець-Подільського індустріального коледжу присвячені Дню Збройних сил України у залік спартакіади. В змаганнях прийняли участь команди «Електрик» (чемпіон коледжу 2014-2015 н.р.), «Геотехнолог» (минулорічний срібний призер коледжу) , «Землевпорядник» (минулорічний бронзовий призер коледжу), «Електронік».
Змагання розпочалися урочистим парадом. З привітальними словами до спортсменів звернулися голова спортивного клубу «Індустрія» Сергій Балан та заступник директора з виховної роботи Тетяна Білецька.
Зустрічі проходили напружено та драматично так, як за команди грали збірники коледжу, (чемпіони та призери міста серед ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації) всі зберігали шанси на перемогу та призові місця.
У напруженій боротьбі за третє місце зустрілися команди «Електронік» та «Землевпорядник». Першу партію з рахунком 25:16 виграла команда «Електронік», а другу партію з рахунком 25:23 виграла команда «Землевпорядник». При рахунку 1:1 по партіях вирішальною стала 3 партія, у якій землевпорядники володіли ініціативою, і в кінцевому результаті з рахунком 15:13 святкували перемогу.
У напруженій та запеклій боротьбі за перше місце зустрілися минулорічні фіналісти команди «Електрик» та «Геотехнолог». Першу партію з рахунком 25:18 виграла команда «Електрик», а другу партію з рахунком 25:23 виграла команда «Геотехнолог», 3 партію з рахунком 28:26 виграла команда «Електрик. При рахунку 2:1 по партіях вирішальною стала 4 партія, у якій електрики володіли ініціативою, і в кінцевому результаті з рахунком 25:15 святкували чемпіонство. За команду «Електрик» грали Іванов Олексій(ЕП-141) –капітан, Пилипко Григорій(ЕП–121), Шитий Юрій(ЕП-142), Побережний Олександир(ЕП–142), Висоцький Володимир(ЕП-151), Слупський Микола(ЕП–151), Кирничний Дмитро(ЕП-152), Галушко Михайло(ЕП-121), Красномовець Вікторія(ЕП-122).
Суддівською колегією було відзначено грамотами кращих гравців змагань, ними стали Владислав Драганчук(ВР-121) – «Гірник», Шитий Юрій(ЕП–142) – «Електрик», Пастух Костянтин(ЗВ–121) – «Землевпорядник», Микитюк Андрій(КСМ-151) – «Електронік».

Нагородження переможців та призерів змагань було проведено грамотами спортивного клубу «Індустрія» завідувачем відділення геотехнологій Світланою Олексійчук.
Змагання були організовані цикловою комісією фізичного виховання та спортивним клубом «Індустрія».


Керівник фізичного виховання

Сергій Покотильський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *