Кам’янець-Подільський фаховий коледж
індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

БАСКЕТБОЛ 2012 (хлопці)

21-23 лютого 2012 року в спортивному залі коледжу будівництва, архітектури та дизайну проходили змагання з баскетболу серед юнаків ВНЗ I-II р.а. міста. У змаганнях взяли участь команди із шести навчальних закладів.

В результаті спортивних баталій у фінальній грі команда «Індустрія» (тренер Сергій Покотильський) перемогла команду коледжу будівництва, архітектури та дизайну (тренер Сергій Золотарьов) з рахунком 49:37. За команду “Індустрія” грали: Ігор Гуменюк, Віталій Паталаха, Максим Костюк, Олександр Яворський, Артем Мазур, Богдан Ільчик, Олександр Вінцюк, Микола Степанишин, Данило Осядлий, Олег Мазур.

Третє місце посіла команда коледжу ПДАТУ (тренер Ігор Макєєв), яка перемогла команду податкового коледжу (тренер Вадим Горун) з рахунком 36:28.

Кращим гравцями змагань визнано Микиту Калачова (коледж будівництва, архітектури та дизайну), Богдана Ільчика та Артема Мазура («Індустрія»).

Переможці та призери нагородженні дипломами міського відділу сім’ї, молоді та спорту.

Міське методоб’єднання керівників фізичного виконання. І-ІІ р.а. міста (Сергій Покотильський), міський відділ сім’ї, молоді та спорту (Степан Павловський) вдячні директору коледжу будівництва, архітектури та дизайну Надії Сільченко за наданий спортзал для проведення змагань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *