Кам’янець-Подільський фаховий коледж
індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

Міс Індустрії 2012

Конкурс краси в Індустріальному коледжі, як і в інших навчальних закладах, присвячується Міжнародному жіночому дню і з роками  став гарною традицією. З кожним роком конкурс набуває все більших масштабності та  популярності, завдяки  феєричності та яскравості,тому  бажаючих прийняти в ньому участь стає дедалі більше. Шоу будується за звичайним сценарієм конкурсів краси, але  тільки учасницями стають не якісь там моделі, студентки  нашого, Індустріального коледжу.  Наш конкурс краси пройшов не менш яскраво і красиво, ніж національні: тут теж  були присутні «зірки» місцевого масштабу, які розважали публіку своєю творчістю . Учасниці, як правило, виходили на сцену за тим же принципом, що і у світових конкурсах краси – вихід у вечірніх сукнях, коротка розповідь про себе, відповіді на запитання членів журі та обов’язковими є номери самодіяльності.

Також  у нас не обійшлось без проблем. Я, як організатор,  цього конкурсу, зіштовхнулася з ними напряму, потрібно було знайти та підготувати учасниць, і скласти сценарій конкурсу , запросити журі та безліч інших важливих речей, тобто зробити всю «брудну» роботу, щоб ви могли  побачити тільки красу та отримувати задоволення від  побаченого і почутого. Я вважаю, кожна  учасниця гідна поваги, адже вона зробила такий величезний крок, переборовши  власні  комплекси вийшла на сцену та показала себе і свої здібності. Усі ці переживання та підготовка коштують тих емоцій, які наші красуні відчули  вийшовши на сцену, адже кожна почувала себе справжньою Королевою. Хоча титул міс Індустрія отримала тільки одна учасниця – решта дівчат були нагороджені  різними титулам, підібраними під характери їхніх номерів, таким чином ніхто не залишився без уваги.

Ми доклали багато зусиль,щоб конкурс був оригінальним, вишуканим та наповненим цікавими моментами,і гадаю, що нам це вдалось, адже я бачила велику кількість зацікавлених та задоволених лиць.

Ще раз зі святом, любі жінки! Не забувайте, що кожна з вас красива, чарівна, неповторна та єдина. Кохайте та будьте коханими. Усього вам найкращого.

З повагою, студентка групи ГТ-101, Герук Анастасія.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *