Кам’янець-Подільський фаховий коледж
індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

Індустрія підтвердила звання чемпіона!

15-17 листопада 2016 року напередодні міжнародного Дня студента проходив Чемпіонат міста з волейболу серед дівчат ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. Він був організований та проведений міським методичним об’єднанням керівників фізичного виховання ВНЗ І-ІІ р.а., відділом молоді та спорту Департаменту гуманітарної політики міської ради. Змагання проходити в спортивному залі коледжу ПДАТУ. У змаганнях взяли участь команди із 7 навчальних закладів.


У результаті жеребкування команди розподілилися на дві підгрупи. У першій підгрупі змагалися команди з харчового (минулорічний срібний призер), медичного коледжів, коледжу культури і мистецтв та коледжу ПДАТУ. У другій підгрупі змагалися команди з індустріального коледжу (минулорічний чемпіон), коледжу будівництва, архітектури та дизайну і податкового коледжу.
У своїй підгрупі «Індустрія» впевнено крокувала до фіналу. На своєму шляху вона переконливо перемагала своїх суперників (податковий коледж – з рахунком 2:0; коледж будівництва, архітектури та дизайну – з рахунком 2:0).
У результаті спортивних баталій за третє місце зустрілися команди податкового коледжу (тренер Володимир Сінкевич) і коледжу культури і мистецтв (тренер Іван Гнатюк). Бронзову перемогу святкували майбутні податківці.
У фіналі зустрілися команди з коледжу ПДАТУ (тренер Ігор Макєєв) та індустріального коледжу (тренер Сергій Балан). Переконливу перемогу здобула команда «Індустрія» (3:0) і тим самим підтвердила статус Чемпіона міста з волейболу серед ВНЗ І-ІІ р. а. За команду індустріального коледжу грали Борісова Маріна (ЗВ-132), Головата Світлана (ЗВ-132), Гуцул Вікторія (ЗВ-132), Олійник Наталія (ГО-131), Олійник Ольга (ЗВ-132) (капітан команди), Пастух Анастасія (ОК-141), Дідок Тетяна (ЗВ-151), Шаназарова Вероніка (ОК-141), Цісар Катерина (ОК-141), Заєць Вікторія (ФК-161).


Організатори змагань вдячні директору будівельного коледжу ПДАТУ Тарасові Муравкові за наданий спортзал для проведення змагань. Суддівська колегія та тренери визначили кращих гравців змагань, які були нагороджені грамотами та подарунками: Ольга Олійник з команди «Індустрія», Маленюк Тетяна з коледжу ПДАТУ та Гладченко Марія з податкового коледжу.
Переможці та призери змагань, тренери команд нагороджені грамотами відділу молоді та спорту Департаменту гуманітарної політики міської ради (Степан Павловський).


Голова міського методичного об’єднання
керівників фізичного виховання ВНЗ І-ІІ р.а.
Сергій Покотильський