Кам’янець-Подільський фаховий коледж
індустрії, бізнесу та інформаційних технологій

Козацькому роду нема переводу

7 грудня у рамках Дня Збройних Сил України у Кам’янець-Подільському індустріальному коледжі пройшла спортивно-розважальна програма «Козацькі перегони». Організаторами заходу виступили викладачі циклової комісії фізичного виховання Покотильський С.Ю., Балан С.І., Черевко О.О., Франкова З.В. та викладачі захисту Вітчизни Павловський Е. П. і Маєвський Р.П.


З вітальним словом до студентів коледжу звернулася заступник директора з виховної роботи Білецька Т. Л. Вона відзначила найактивніших спортсменів закладу і вручила їм подяки.
Участь у змаганнях взяли хлопці 4 команд – «Адреналін», «Незламні», «Електронік», « Електрики».
У запропонованих конкурсах («Піднімання довбні», «Баскетбол», «Стрільба з пневматичної гвинтівки серед викладачів», «Естафета з мішком цукру», «Дартс», «Перетягування канату») учасники зуміли показати не лише силу та спритність, але й злагодженість і командний дух наших козаків, справжню волю до перемоги, витривалість і вміння долати перешкоди.
Першість у змаганнях здобула команда «Електрики», друге місце посіла команда «Адреналін», третє – «Незламні», четверте – «Електронік».
Святковий настрій та атмосферу запальними українськими піснями підтримували Никуляк Катерина та Бабак Наталія.
Усі учасники і глядачі «Козацьких перегонів» отримали заряд бадьорості, енергії та позитивного настрою.








Викладач філологічних дисциплін
Тетяна Корнійчук